Sposób przygotowania

Na tortownicy wykładamy delicje zalewamy je już tężejącą 1 galaretką rozrobioną w szklance wody.Czekamy ,aż galaretka całkiem zastygnie.Połowe mleka z puszki ubijamy, dodajemy ostudzoną galatetke{w 1 szkl wody} oraz 1 galaretke pokrojoną w kostke.Nakładamy na zalane delicje ,wkładamy do lodówki.Drugą część mleka ubijamy z żelatyną{prędzej namoczoną w niewielkiej ilości wody}oraz cukrem pudrem z kakao.Wylewamy na poprzednią mase.Chłodzimy przymajmniej 2 godz

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    noculos

    Ciekawy przepis na szybkie ciasto, warto by wypróbować
  • 1
    wp_20160725_14_26_53_pro_li
    Opublikowano

    ZEWA

    super smacznie
  • 1
    original
    Opublikowano

    ewelinapac

    extra
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Renataj

    Fajny przepis i apetyczne zdjęcie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justyna Jussstiii

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !