Sposób przygotowania

Cebulę obrać, pokroić na małe kawałki, czosnek zmiażdżyć i przygotowane składniki podsmażyć na rozgrzanej oliwie. Następnie wymieszać z mlekiem, doprawić solą wraz z pieprzem, sardynki ułożyć w naczyniu żaroodpornym zalać przygotowanymi składnikami, wierch posypać startym serem na dużych oczkach tarki i zapiekać około 30 minut w temperaturze 180 stopni.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    LuKaSz4761

    dobre
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    LuKaSz4761

    dobre
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Kaja35

    fajne
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Kaja35

    fajne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Ewa52

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Ewa52

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Ewa52

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Ewa52

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    bursztynek

    ciekawe, coś dla mojego męża

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !