Sposób przygotowania

NAJPIER KROIMY CEBULĘ W DROBNĄ KOSTKĘ I LEKKO SOLIMY. RZODKIEWKĘ MYJEMY POD BIERZĄCĄ WODĄ I KROIMY W PLASTERKI - DODAJEMY DO CEBULI. ODSTAWIAMY NA OKOŁO 5 -10 MINUT. NASTĘPNIE ŁACZYMY JAGURT ZE ŚMIETANĄ I DODAJEMY DO SURÓWKI. WSZYSTKO DOKŁADNIE MIESZAMY JAK TRZEBA TO JESZCZE SOLIMY.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    parysek10

    smaczna
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    mic

    bardo lubię, a teraz rzodkiewka tania:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Renata16

    apetycznie wygląda:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    koala

    super sałatka z tej rzodkiewki (:
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kamyk

    lubię rzodkiewkę więć jest oki
  • 1
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    często robię i bardzo mi smakuje
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    bardzo lubię
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    smacznie i szybko
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kasiek

    taka surówka jest na pewno zdrowa

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !