Sposób przygotowania

Białka ubić z cukrem,dodać żółtka na koniec mąkę wymieszaną z proszkiem do pieczenia. Budyń zrobić tak jak pisze na opakowaniu tylko z 100ml mleka mniej (żeby był gęstszy). Ciasto biszkoptowe wylać do połowy każdej papierowej foremki. Na koniec ze szprycy dodać budyń. Piec na jasno złoty kolor.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Kuchareczka2

    pyszności
  • 2
    original
    Opublikowano

    rjustysia

    Super, postaram się je nawet dzisiaj zrobić :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Gosia20

    mmm
  • 1
    original
    Opublikowano

    sara1

    pyszności
  • 2
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    doskonałe do kawki i dla dzieci do kakao
  • 1
    original
    Opublikowano

    Stenka

    W czasie Wielkanocy nie powinno takich zabraknąć na stole

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !