Sposób przygotowania

Wszystko razem zmiksować. Smażyć naleśniki.

FARSZ:
1/2 kg grzybów (pieczarki lub inne grzyby leśne, także mrożone),
3 cebule,
sól,
pieprz.

Cebulę pokroić w kostkę, podsmażyć, dodać pokrojone grzyby, doprawić. Smażyć ok. 20 min na małym ogniu, często mieszając. Farsz nakładać na naleśniki, zawijać w "Kopertę".

PANIERKA:
bułka tarta,
3 żółtka.

Krokiety obtaczać w żółtku, a następnie w bułce tartej,. Smażyć ok. 6min.

Komentarze

  • 1
    dsc05018
    Opublikowano

    Pietruszka

    Uwielbiam takie krokiety. szczególnie z barszczem czerwonym.
  • 2
    original
    Opublikowano

    GOSIA18

    podobne robię, pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    EWI

    uwielbia!!!
  • 1
    original
    Opublikowano

    parysek10

    wyborne
  • 1
    original
    Opublikowano

    MagdaeM

    pycha!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Sylwia26

    ale smakołyki :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    adam1f

    dobre
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    jak dawno nie jadłam krokietów, czas to nadrobić :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !