Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Dobra kolorowa sałatka z dzikiego ryżu i grillowanej białej kiełbaski

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

ryż dziki 1 woreczek
cebula czerwona 1 szt
papryka czerwona 1 szt
papryka żółta 1 szt
przyprawa uniwersalna 1/2 łyzeczka
kiełbasa biała 1 szt
sałata karbowana 2 listki

Przepis i sposób przygotowania na: Dobra kolorowa sałatka z dzikiego ryżu i grillowanej białej kiełbaski

Ryz dziki gotujemy według przepisu na opakowaniu . Gotujemy ok 30 min . Studzimy . Papryki myjemy kroimy w kosteczkę . Cebule czerwona siekamy . Składniki mieszamy z ryżem . Dodajemy oliwę i przyprawę uniwersalną do smaku mieszamy dobrze . Kiełbasę biała kroimy w plasterki i grillujemy .Gotową układamy na sałatce. Danie podajemy na sałacie karbowanej

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Anna133 28.08.2012 21:59
lubię różne sałatki . muszą tą wypróbować
Miki 21.08.2012 19:15
super
Andysz 15.05.2012 10:05
fajna jest!;)
Betka 14.05.2012 20:59
mniammm;)
mufinka79 14.05.2012 19:02
Pysznie wygląda :)
Katarzyna56 14.05.2012 12:35
Super wyglada:o) i napewno pyszna
ronald88 14.05.2012 10:51
kolorowo wygląda - super
EWI 14.05.2012 08:24
mniam
zdzichu 14.05.2012 07:59
bardzo apetyczna
iwa643 14.05.2012 07:34
polecam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak