Sposób przygotowania

mleko drożdże cukier podgrzewamy aby było ciepłe odstawiamy do wyrośnięcia pod przykryciem gdy rozczyn wyrośnie wlewamy go do garnka gdzie jest tam już maka jajka sól i wyrabiamy ciasto potem wlewamy ostudzoną płynna margarynę i znów wyrabiamy dajemy do wyrośnięcia gdy ciasto podwoi swoją objętość wałkujemy i szklanką wycinamy kółeczka na jednym kółeczku nakładamy czekoladę roztopioną i nakładamy na to drugie kółeczko i tak robimy z pozostałymi pieczemy w piekarniku ok 25 minut w temp 220*c

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    EWI

    pycha
  • 0
    14344131_1175334835846825_6586112930612941972_n
    Opublikowano

    Ewa104

    Mniam,lubię je.
  • 0
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    poproszę jedną :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    parysek10

    pyszności
  • 1
    original
    Opublikowano

    Jodaj

    extra są te bułeczki :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Gosia20

    mmm
  • 3
    original
    Opublikowano

    Kate131

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !