Sposób przygotowania

Krok 1 / 3

Z mąki,masła,jaja i soli wyrobić ciasto/dodać 1 lub 2 łyżki wody w razie potrzeby/.Ciasto schłodzić.
Szparagi zblanszować w gorącej posolonej wodzie. Ricottę wymieszać z jajem, doprawić do smaku solą, pieprzem, dodać zmiażdżony czosnek i część parmezanu, szczypiorek i pokrojone, ostudzone szparagi /główki pozostawić na wierzch/ .Schłodzonym ciastem wyłożyć foremki i napełnić farszem.


Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    jedną bym zjadła teraz...
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Anna146

    super przekąska
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    apetyczne
  • 2
    original
    Opublikowano

    EWI

    cudo!
  • 0
    kucharka
    Opublikowano

    gosia47-47

    fajne
  • 0
    original
    Opublikowano

    stokrotka

    ale przepięknie wykonane
  • 0
    original
    Opublikowano

    fijolek91

    fajne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Kate131

    wyglądają bardzo apetycznie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Betka

    świetne;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    arbuzowo

    fajny pomysł
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    smaczna przekąska

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !