Sposób przygotowania

Krok 1 / 3

Najpierw obrałam i odłamałam zdrewniałe końce szparagów. Wrzuciłam je na dwie minuty do osolonego wrzątku z dodatkiem cukru . Następnie umieściłam w lodowatej wodzie /aby zachować kolor / Wysuszone na ręczniku kuchennym szparagi posmarowałam mieszanką oliwy,czosnku i soli. Nastepnie ułożyłam na mocno rozgrzanej patelni do grillowania,posypanej grubą solą
Po dwóch minutach szparagi należy przewrócić na druga stronę.


Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Betka

    one wyglądają cudownie;)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Tomek13

    smakowite tanie
  • 0
    20140724_140457
    Opublikowano

    reniatka

    bardzo apetyczne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    jasiek

    ale wykwintne danie
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    as28

    nie jadłam jeszcze
  • 3
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    świetny przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    Izabela9

    Ja w tym roku dopiero odkryłam szparagi i bardzo nam posmakowały a ta propozycja jest bardzo ciekawa :)
  • 0
    dsc_0327
    Opublikowano

    mariel78

    bardzo smacznie
  • 0
    original
    Opublikowano

    stokrotka

    super pomysł na danie
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    pawlito

    na pewno były smaczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !