Sposób przygotowania

Krem do tortów mieszamy z mlekiem wg wykonania na opakowaniu. Margarynę ucieramy z cukrem i dodajemy krem. Przekładamy wafle i wkładamy do zamrażarnika na ok 2 h. (aby szybciej zamarzło można wcześniej pokroic wafle na mniejsze kawałki).
SMACZNEGO!!!

Komentarze

  • 2
    img_20161130_024927
    Opublikowano

    Habibi

    Hehehe... Myślimy podobnie... Ja też robię takie lody :)))
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Mati3

    fajne:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Andysz

    wspaniałe';)
  • 1
    original
    Opublikowano

    fotoviderek

    Domowe lody są świetne :)
  • 0
    no-avatar
    Opublikowano

    Anonim

    Po co tyle margaryny?moje ulubione lody migdałowe kupuje w lidlu,chociaż mniej kaloryczne.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !