Sposób przygotowania

Krok 1 / 3

Na oliwie zeszklić pokrojonego pora. Szparagi obgotować 5 minut w osolonej wodzie i odcedzić.


Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    irenka

    fantastyczny
  • 2
    original
    Opublikowano

    Beatris

    Ciekawa potrawa. Z chęcią bym posmakowała.
  • 2
    56
    Opublikowano

    Sroczka

    Lubię szparagi. Zapowiada się bardzo smakowicie.
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    ciekawy
  • 2
    original
    Opublikowano

    Wacław

    pyszne danie !
  • 2
    original
    Opublikowano

    berys18

    świetny przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Pyszny pomysł :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    bardzo ciekawy przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    świetny pomysł :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    kate.500

    pycha
  • 3
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    super przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    Seba

    Świetny przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    Pyszny pomysł na smaczną kolację
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    bardzo fajny pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    jeta72

    fajny przepis :-)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    zdrowe i smaczne danie :)
  • 3
    original
    Opublikowano

    Pani Domu

    smaczny przekładaniec
  • 1
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    pyszności,
  • 1
    original
    Opublikowano

    Alex_M

    ciekawe danie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !