Sposób przygotowania

Ryż gotujemy według przepisu na opakowaniu. Schabowego rozbijamy, obtaczamy w roztrzepanym widelcem jajku wraz z solą i pieprzem, następnie w bułce tartej i smażymy na rozgrzanej patelni z obu stron na rumiano. Robimy surówkę. Kapustę pekińską kroimy, marchewkę i jabłko obieramy, ścieramy na tarce o dużych oczkach, przekładamy do miseczki. Całość polewamy oliwą z oliwek i sokiem z cytryny, mieszamy. Wszystko wykładamy na talerz i podajemy.

Komentarze

  • -1
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    jak schabowy to nie z piersi kurczaka - raczej sznycel....
  • 1
    original
    Opublikowano

    ronald88

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    jasiek

    dobry obiadek
  • 1
    original
    Opublikowano

    Anna152

    lubie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    jedzonko idealnie w moich smakach
  • 1
    original
    Opublikowano

    Aleksandraa

    proste i smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    wulkanxd

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Betka

    mmmm pyszności;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    paula99926

    bardzo lubię
  • 2
    original
    Opublikowano

    Kate131

    schabowy to ze schabu, ale lubie takie kotleciki
  • 1
    original
    Opublikowano

    ONY_za_kare

    pychotka obiadek
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ela15

    lubię taki obiadek
  • 2
    original
    Opublikowano

    dianix

    bardo smaczny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Alex_M

    dobry obiad
  • 2
    original
    Opublikowano

    jeta72

    mi smakuje :-)
  • 1
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    smaczny obiadek
  • 1
    original
    Opublikowano

    gosia1988

    pyszny obiad
  • 1
    original
    Opublikowano

    mysza75

    fajny schabik
  • 1
    original
    Opublikowano

    dodi

    pyszny obiad

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !