Sposób przygotowania

Składniki suche połączyć ze sobą. Mokre składniki połączyć w drugiej misce a następnie wszystkie razem połączyć i delikatnie przemieszać. Przelać do foremek i piec w piekarniku 15-20 min w temp. 170 C. Śmietanę 30% ubić i wstawić do lodówki.
Gdy muffinki wystygną udekorować bitą śmietaną i jajkami cukrowymi (można je kupić na wagę w okresie świąt Wielkanocnych).
Smacznego.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Justyna Jussstiii

    ładnie wyglądają
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Lidia11

    smakowicie wyglądają
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Barbara/zuza22_85

    super
  • 0
    kucharka
    Opublikowano

    gosia47-47

    Smaczne
  • 1
    logo-fb-nowe
    Opublikowano

    PaniMISIOWA

    super wyglądają
  • 0
    original
    Opublikowano

    pestka

    piękne i smakowicie wyglądają
  • 1
    original
    Opublikowano

    marzencia2007

    slicznie wyglądają, muszą świetnie smakować
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Kasia36

    Ładnie się prezentują
  • 0
    original
    Opublikowano

    IwonaKa

    ślicznie wyglądają

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !