Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Nadziewane grule

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

ziemniaki 10 szt.
pieczarki 150 gram
papryka czerwona 1/2 szt.
papryka zielona 1/2 szt.
papryka żółta 1/2 szt.
masło 50 gram

Przepis i sposób przygotowania na: Nadziewane grule

Kroki postępowania

1
Ziemniaki obrać , wybrać takie średniej wielkości i podgotować jakieś 8 minut , gdy wkłada się do gorącej wody
Krok 1 - Nadziewane grule foto
2
Pieczarki i paprykę pokroić i podsażyć
Krok 2 - Nadziewane grule foto
3
W podgotowanych ziemniakach wydrążyć dziurę ja robię to łyżeczką
Krok 3 - Nadziewane grule foto
4
faszerujemy ziemniaki nadzieniem z pieczarek
Krok 4 - Nadziewane grule foto
5
Można podawać jako osobne danie lub dodatek do mięsa
Krok 5 - Nadziewane grule foto

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Justyna/Dzastus 12.11.2012 13:11
Narobilam mi smaku, świetne.
Wiesława1 18.07.2012 15:01
super
Wiesława1 18.07.2012 15:01
super
Pietruszka 26.05.2012 14:19
trzeba kiedyś nadziać, fajne
Anna169Hosz 17.05.2012 14:39
Pomysł mi się podoba.
Cukiereczek13 13.05.2012 16:09
fajny pomysł :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak