Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Rolady wieprzowe cioci Ani

2.0
(2)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

szynka wieprzowa 1 kg
ogórek kiszony 3 szt
kiełbasa zwyczajna 2 szt
chleb 1 skibka
Musztarda francuska Prymat do smaku
sól do smaku
pieprz do smaku
cebula biała 1 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Rolady wieprzowe cioci Ani

Szynkę kroimy na grube plastry, które rozbijamy i doprawiamy. Kiełbasę, ogórka, chelb kroimy w plasterki, cebulę w piórka. Każdy kawałek smarujemy grubo musztardą i układamy po kawałku ogórka, kiełbasy, chleba i cebuli, zawiajmy i obwiązujemy sznurkiem (mozna użyc wykałaczek), pieczemy, gotowe

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

dasada1 14.05.2012 17:34
robie podobne
dasada1 14.05.2012 17:34
robie podobne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak