Sposób przygotowania

Do rondelka przelewamy szklankę napoju sojowego i podgrzewamy na małym ogniu. Dodajemy cukier i kakao. Do pozostałej 0,5 szklanki napoju wsypujemy mąkę ziemniaczaną i mieszamy. Taki roztwór wlewamy do ciepłego napoju i gotujemy, aż nam zgęstanieje, cały czas mieszając. Następnie przelewamy do szklanek trochę budyniu czekoladowego, układamy kawałki pokrojonego banana, znowu budyń i banana i ostatnią warstwę robimy z budyniu czekoladowego. Posypujemy wiórkami kokosowymi.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    agunesu

    czekolafa i banany to mistrzowskie polaczenie
  • 6
    original
    Opublikowano

    aginaa

    polecam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Monika111

    pyszności! :)
  • 0
    img_20160310_110707
    Opublikowano

    Hanna5

    smaczny deser
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Kamila/kami007

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Sylwiagr

    ale pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    edyta44

    smaczne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Renataj

    Smaki, które lubię - trzeba wypróbować.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !