Sposób przygotowania

Do garnka wlewamy wodę i wrzucamy kostki rosołowe, pokrojoną w kostkę kiełbasę i ziemniaki pokrojone w kostkę, gotujemy przez chwilę. Następnie dodajemy kalafior, fasolkę szparagową, marchewkę, pietruszkę i gotujemy do miękkości. Potem dodajemy groszek i śmietanę. Gotujemy. Doprawiamy solą i pieprzem. Możemy dodać coś zielonego np. koperek lub natkę pietruszki.
Smacznego!

Komentarze

  • 5
    original
    Opublikowano

    justys759

    mmm pyszna
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Katarzyna54

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Betka

    mmmmmmmm uwielbiam takie!;)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mewilla

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    cukiereczek

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justyna Jussstiii

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Andysz

    mmmm rewelacja;)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Natalia40

    pycha
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    lubimy a szczególnie te fasolki to jest przysmak mego synka :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    kate.500

    lubie takie zupy

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !