Sposób przygotowania

Orzechy włoskie namaczamy w mleku. Słonine kroimy w drobną kosteczke, stapiamy w garnku, mieszajac od czasu do czasu. Cebulę kroimy w kosteczkę i dodajemy do słoniny, kiedy zaczna w niej pływać skwarki, tak smao dodajemy pokerojone drobno orzechy, doprawiamy. Jeszcze chwile trzymamy na ogniu, następnie rozlewamy do słoików

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    mundek1011

    bardzo ciekawe
  • 2
    original
    Opublikowano

    Jaheira11

    jeszcze o takim nie słyszałam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smalec z orzechami ,to może być ciekawy smak
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawy smak

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !