Sposób przygotowania

Naleśniki pieczemy na lekki kolor bo będą jeszcze zapiekane i pieczemy je na suchej patelni by były miękkie i łatwo się nam zawijały.
Tuńczyka odsączamy z oleju i widelcem rozdzielamy na papkę , ser trzemy na małych oczkach i dodajemy do ryby , cebulkę szatkujemy na drobną kosteczkę , dodajemy do całosci , doprawiamy majonezem i jeśli potrzeb a to dosolamy . takim farszem nadziewamy naleśniki jak krokiety i chwilke trzymamy an rozgrzanej patelni na minimalnym ogniu , by lekko sie pod grzały , podajemy z barszczem ;)

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Paweł10

    pięknie podane ;)
  • 8
    avatar-1
    Opublikowano

    Anna133

    dziękuję , bo dobrze smakowac musi , ale wyglądać tez powinno nie ?
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    joasia4786

    Zgadzam się :) najpierw jemy oczami a dopiero potem kubkami smakowymi
  • 8
    avatar-1
    Opublikowano

    Anna133

    No ja też tak mam :) wygląd to podstawa
  • 0
    original
    Opublikowano

    smerfetka79

    podane po mistrzowsku:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kasim

    podanie pierwsza klasa!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !