Sposób przygotowania

Ubijamy 200 ml śmietany kremówki, dodając jedno jajko, dwie łyżki cukru, dwie łyżki kakao i 1/2 łyżeczki kawy rozpuszczalnej. Ubity krem przekładamy do czterech pucharków. Następnie pucharki wstawiamy do lodówki na około 1 godzinę, aby krem dobrze się schłodził. Schłodzony krem czekoladowy podajemy do ciasteczek.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Kekerboom

    pyszny krem ;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    mufinka79

    pyszny :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    wypróbuję go z lodami waniliowymi
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    wypróbuję go z lodami waniliowymi
  • 2
    original
    Opublikowano

    Anna152

    mniam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Madziela

    smaczny taki sosik :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Aleksandraa

    pyszny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    wyśmienity kremik
  • 2
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    wyśmienity kremik
  • 1
    original
    Opublikowano

    Norgiusz

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    coś dla mnie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    ale narobiłaś mi smaku,muszę zrobić
  • 2
    original
    Opublikowano

    Kate131

    bardzo dobry przepis i smaczny krem
  • 2
    original
    Opublikowano

    ONY_za_kare

    pyszny kremik!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Alex_M

    fajny krem!
  • 1
    dsc05018
    Opublikowano

    Pietruszka

    fajny deser

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !