Sposób przygotowania

Fileta pokroić na małe kawałki. Zrumienić na oleju. Pieczarki pokroić, usmażyć na oleju. Odcedzić z tłuszczu. Połączyć z filetem. Dodać pokrojone drobno ogórki. Przyprawić do smaku. Wszystko jeszcze podsmażyć chwilę na oleju. Po chwili przełożyć do misek, posypać poszatkowanym szczypiorkiem. Smacznego, jeść z chlebem

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Paweł10

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    pioge7

    dobre
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Mati3

    podoba mi się:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !