Sposób przygotowania

Krok 1 / 3

Rozwijamy ciasto francuskie i kroimy je w paski. Następnie obieramy jabłka i wedle uznania kroimy je drobno lub ocieramy, jeśli wybierzemy tą drugą opcję należy już otarte jabłka odsączyć. Wyjdzie nam dodatkowo ok 3 szklanek soku :D. Do jabłek dodajemy miód i mieszamy.


Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Justyna28

    na pewno są pyszne:)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    zdzichu

    fajne
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    zdzichu

    fajne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    rutynka

    pyszne
  • 3
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    a ciasto musi być koniecznie z Biedronki ?
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Katarzyna54

    pychotka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !