Sposób przygotowania

Krok 1 / 3

Ziemniaki myjemy, obieramy i kroimy w kostkę. Pory rozdzielamy na liście, dokładnie myjemy i kroimy (w poprzek) na jednocentymetrowe paseczki. Czosnek siekamy. Przygotowane warzywa wrzucamy na rozgrzany tłuszcz, doprawiamy solą, pieprzem, zielem angielskim i listkiem bobkowym połamanym na 3 części. Smażymy około 5 minut.


Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Mati3

    fajny
  • 3
    dscf7715
    Opublikowano

    Mysiunia

    w ostatnim tygodniu jadłam 3 zupy krem - groszkową, pokrzywową i grzybową, teraz muszę zrobić z porow :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    barbarella

    uwielbiam zupy kremy i groszek ptysiowy tez:)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    zdzichu

    pyszna
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    zdzichu

    pyszna
  • 0
    original
    Opublikowano

    motylwe

    z porów bardzo smaczny
  • 1
    zdjecie9660
    Opublikowano

    smakowita

    moja ulubiona zupka
  • 1
    original
    Opublikowano

    plocia

    Nie sądziłam że z porów da taką pyszną zupkę, jest przepyszna dzięki za przepis.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !