Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Grzaneczki czosnkowe z curry (do pochrupania)

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

bułka 4 sztuki
czosnek 4 ząbki
curry
ser gouda 4 plastry

Przepis i sposób przygotowania na: Grzaneczki czosnkowe z curry (do pochrupania)

1. Bułeczki przekroić, wyłożyć na blaszce do pieczenia, posypać szczyptą curry.
2.Blaszkę włożyć do piekarnika na najwyższą półkę. Piec chwilę, aż bułki będą lekko spieczone.
3. Czosnek pokroić na płatki i poukładać na bułeczkach.
4. Plasterki żółtego sera ułożyć, również na bułeczkach. Jeszcze raz włożyć do piekarnika, żeby ser się rozpuścił.

SMACZNEGO!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Rafał10 28.09.2012 10:08
jak z curry to ja jestem za :D

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak