Sposób przygotowania

Mięso mielimy , dodajemy czosnek przeciśnięty przez praskę , dużo szczypiorku i koperku szatkujemy i mięszamy z mięsem , na koniec doprawiamy i wyrabiamy ok 10 min, formujemy małe kuleczki , które mozna upiec w piekarniku lub na suchej teflonowej patelni , bierzemy kapary i cebulkę perłową i nadziewamy na wykalaczki , smakuje i na ciepło i na zimno .

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    mewilla

    ciekawe
  • 0
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    ładnie wygląda, bardzo ciekawe połączenie :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smakowo wygląda :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Pajecznik

    super, muszę koniecznie spróbować
  • 7
    avatar-1
    Opublikowano

    Anna133

    Wyszło pysznie , lekkie i inne w smaku niż zazwyczaj ;)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    lolajna7

    niespotykane połączenie, ja nie przepadam za kaparami wymieniłabym je na coś innego
  • 6
    avatar-1
    Opublikowano

    Anna133

    pewnie że można z czymś zamienić , ja bym dała np. pieczarkę
  • 0
    original
    Opublikowano

    natii3624

    Ale ładnie to wygląda :) Bardzo mi się podoba i bardzo apetycznie wygląda :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Jastinka

    ciekawe

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !