Sposób przygotowania

Ryż gotujemy według przepisu na opakowaniu (a nawet trochę dłużej) i odstawiamy do ostygnięcia. Następnie ryż miksujemy na jednolitą masę, dodając 1/2 szklanki mleka sojowego, 2 łyżeczki oleju, łyżeczkę posiekanej cebuli i 1 ząbek posiekanego czosnku. Gdy wszystko dokładnie zmiksujemy na gładką masę, wolno dodajemy przez cały czas mieszając 1 łyżeczkę soku z cytryny.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    parysek10

    czegoś takiego jeszcze nie jadłam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    artur7

    fajny pomysł
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Maniek2

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    paula99926

    brzmi ciekawie
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    fictor123

    extra pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    ciekawy pomysł, jeszcze się z takim nie spotkałam
  • 2
    original
    Opublikowano

    gosia1988

    ciekawy przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ela15

    ciekawy przepis
  • 2
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    bardzo ciekawy przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    ciekawy przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    mysza75

    fajny pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    dodi

    bardzo mi się podoba

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !