Sposób przygotowania

Fasolę myjemy, gotujemy i odstawiamy. Podgrzewamy 1/3 szklanki oleju i wsypujemy 1 łyżkę mąki, mieszamy. Następnie krótko prażymy na małym ogniu, dolewamy 1/2 szklanki wody i całość gotujemy około 3 minut. Zdejmujemy z ognia, dodajemy 1/2 szklanki ugotowanej fasoli, 2 ząbki czosnku, sok z cytryny i sól. Wszystko dokładnie miksujemy na gładką masę.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    jola1508

    ciekawe, ciekawe :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Anna152

    bardzo fajny przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    Aleksandraa

    dokładnie ciekawe :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    artur7

    pomysł fajny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ela15

    fajny pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    bardzo ciekawy pomysł :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    annagebalska

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    a to ciekawy pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    ONY_za_kare

    ciekawy przepis!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    ciekawe smaki majonezu
  • 1
    original
    Opublikowano

    gosia1988

    ciekawy przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !