Sposób przygotowania

Pieczarki myjemy i szatkujemy na grubych oczkach , następnie smażymy na margarynie z cebulą .
Boczek smażymy co się wytopi wszystko idzie do makaronu .
kapustę odsączamy i kroimy na krótsze nitki . nie gotujemy !
Makaron gotujemy i odcedzamy , dodajemy od razu boczek z tłuszczem by nam się nie zlepił , na stępnie kolejne składniki ,mięszamy i doprawiamy , mozemy to przygotować wcześniej i potem podgrzać . Ja dodaję jeszcze starty parmezan :)

Komentarze

  • 0
    kucharka
    Opublikowano

    gosia47-47

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Amellia

    pycha
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    lolajna7

    Ja robię z kiełbaską i słodką kapustą i dodaję ciut koncentratu ale muszę wypróbować Twój przepis
  • 7
    avatar-1
    Opublikowano

    Anna133

    a moja znajoma robi z mięsem wieprzowym i szczerze mówiąc mi to nie smakowało , niestety , ale ze słodką kapustą i przecierem ? znów coś nowego :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    aredzimska

    A ja dodaję jeszcze warzywa a głównie cebulkę
  • 6
    avatar-1
    Opublikowano

    Anna133

    Jak w wielu potrawach , każdy robi inaczej i każdemu smakuje ;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    kaja1991

    musze sprobowac tego dania)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    uwielbiam łazanki, choć strasznie rzadko robię

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !