Sposób przygotowania

Dół blachy wyłożyć herbatnikami.
Budyń czekoladowy przygotować wg przepisu na opakowaniu dodając do niego kaszę manną.
Zgęstniałą masę przelać na ułożone herbatniki i wyrównać.
Na masę budyniową ułożyć znów herbatniki.
Polewę przygotować jak na opakowaniu i polać nią górną warstwę herbatników.
Przygotowane ciasto wstawić do lodówki.
Kawałki kroić na wielkość jednego herbatnika.

Komentarze

  • 0
    kucharka
    Opublikowano

    gosia47-47

    dobre
  • 0
    original
    Opublikowano

    Amellia

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    wygląda super ! Aż ślinka cieknie :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    parysek10

    ciekawa propozycja
  • 1
    dsc05018
    Opublikowano

    Pietruszka

    Musi być dobre
  • 1
    original
    Opublikowano

    pioge7

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    bursztynek

    rewelacja - bardzo mi się podoba, godny spróbowania!
  • 0
    zdjecie9660
    Opublikowano

    smakowita

    bardzo pyszne ciasto
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Karolcia12

    fajne i szybkie ciasto, w dodatku bardzo smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    IwonaKa

    przepyszne ciacho

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !