Sposób przygotowania

Na patelni rozprowadzamy oliwę , boczek kroimy i podsmażamy , dodajemy pieczarki pokrojone w ćwiartki i tymianek , gdy zmiękną dodajemy fileta pokrojonego w cieniutkie paseczki ,dodajemy salsę i na sam koniec ser tak by się rozpuścił i sprawił naszemu daniu fajną konsystencję , teraz ewentulanie sól, bo ser i boczek jest słony trzeba uważać by nie przesadzić .Podejemy z makaronem

Komentarze

  • 0
    kucharka
    Opublikowano

    gosia47-47

    fajne
  • 0
    original
    Opublikowano

    EWI

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    uwielbiam !
  • 1
    original
    Opublikowano

    parysek10

    wspaniałe danie
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    lolajna7

    Salasa paprykowa do takiego dania , nie samowite połączenie , jestem ciekawa smaku
  • 3
    avatar-1
    Opublikowano

    Anna133

    dostałam ją w prezencie i ejst świetna nadaje sie do wielu dań , smak nie powtarzalny
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    lolajna7

    Hmmmmmmm muszę wypróbować :) a z jakiej firmy ta salsa?
  • 3
    avatar-1
    Opublikowano

    Anna133

    ja mam akurat z monini ;0

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !