Sposób przygotowania

Umytą i osuszoną sałatę rwiemy na mniejsze cząstki- układamy w misce.
Paprykę i szczypiorek drobno kroimy- wysypujemy na sałatę.
Ocet łączymy z miodem, ulubionymi ziołami i musztardą- na koniec dodajemy oliwę- wszystko dokładnie mieszamy tak by skadniki połączyły się ze sobą.
Sałatę polewamy sosem i posypujemy pokruszonymi płatkami chili.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    suzana

    pychotka
  • 1
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    super połączenie ta musztarda i miód :)
  • 1
    kucharka
    Opublikowano

    gosia47-47

    pycha
  • 1
    dsc05018
    Opublikowano

    Pietruszka

    apetycznie wygląda
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    jerry1

    świetne połączenie, na pewno wypróbuję
  • 1
    20140724_140457
    Opublikowano

    reniatka

    piękna
  • 2
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    znakomite połączenie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Betka

    ciekawy przepis warty wypróbowania
  • 2
    original
    Opublikowano

    Mariusz10

    lubię takie sałatki
  • 1
    beztytulu
    Opublikowano

    marzenciak1985

    mniam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    bgs1984

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    jozefinach

    Uwielbiam.
  • 1
    original
    Opublikowano

    edi

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    kolorowa i bardzo smaczna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !