Sposób przygotowania

Zaczynamy od zmielenia siemienia lnianego i zalania do bardzo ciepłą wodą. Odstawiamy na chwilę. Siekamy bakalie, banana rozgniatamy widelcem lub miksujemy.
Tak samo, jak w przypadku muffinów wszystkie suche składniki mieszamy w jednej misce, mokre w drugiej. Zawartość obu misek mieszamy ze sobą.

Wykładamy na blachę łyżką, lekko spłaszczając wierzch. Pieczemy na złoty kolor w temperaturze 160 stopni (termoobieg) - przeważnie jest to ok 10-12 minut. Studzimy na kratce. Świetne śniadanie lub przekąska do pracy

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    treonina

    świetne!
  • 0
    original
    Opublikowano

    suzana

    lubię takie
  • 1
    original
    Opublikowano

    EWI

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    parysek10

    wspaniałe

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !