Sposób przygotowania

Krok 1 / 4

Mąkę wymieszać z proszkiem do pieczenia. Miękką margarynę,szczyptę soli,cukier utrzeć mikserem. Wbić 4 całe jajka,cały czas ucierając dodawać stopniowo mąkę wymieszaną z proszkiem do pieczenia.Wyrabiać ciasto tak długo.aż będzie się lało gęste z łyżki. Jabłka obrać usunąć gniazda nasienne i pokroić w półplasterki. Ciasto przelać do natłuszczonej formy (tortownica o średnicy 24 cm).


Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    kawałeczek do śniadanka...
  • 4
    original
    Opublikowano

    EWI

    mniam!!!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Justyna28

    uwielbiam szarlotki:)
  • 0
    wp_20160725_14_26_53_pro_li
    Opublikowano

    ZEWA

    bardzo apetycznie wygląda
  • 1
    original
    Opublikowano

    Andysz

    ekstra;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    ewelina/bunia

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    wspaniała!
  • 0
    original
    Opublikowano

    js28

    pyszności!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !