Sposób przygotowania

Makaron kolorowy gotujemy w osolonej wodzie . Po ugotowaniu odcedzamy i studzimy. Śledzika marynowanego obieramy z skórki i kroimy w małe kawałki .Dodajemy do zimnego makaronu . Cebulę czerwona kroimy w małą kosteczkę . Paprykę zółta i czerwona myjemy i kroimy w równa kostkę , dodajemy do sałatki . Doprawiamy oliwą sola i pieprzem . Podajemy na liściach sałaty

Komentarze

  • 2
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    Polecam
  • 0
    original
    Opublikowano

    daria2911

    fajna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Betka

    super;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Bożena13

    bardzo ładnie wygląda;))
  • 0
    original
    Opublikowano

    Smakosz6

    mmniam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Miki

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Miki

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !