Sposób przygotowania

Krok 1 / 3

sparzyć liście kapusty.Ryż ugotować,wystudzić.Ryż wymieszać z mięsem mielonym.Dodać startą na tarce cebulę .sól i pieprz.


Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    niebo w gębie...i tyle...
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Katarzyna54

    mniam
  • 3
    original
    Opublikowano

    kriko

    lubie
  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Luki

    uwielbiam
  • 0
    original
    Opublikowano

    edi

    moje ukochane danie!!!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mega231

    pół na pół to bardziej gołąbki ryżowe, pół kilo ryżu to 5 torebek na pół kilo mięsa ????
  • 2
    14589962_10208420256398366_6230213560350416002_o
    Opublikowano

    Wiesława1

    jak kto lubi My lubimy pół na pół
  • 0
    original
    Opublikowano

    ewaa

    uwielbiam
  • 0
    original
    Opublikowano

    MagdaXXX

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    AURELKA

    pyszne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    ewka1978

    pychota
  • 0
    original
    Opublikowano

    Emilia21

    mmmm
  • 0
    original
    Opublikowano

    wiola333

    mniam
  • 4
    13524163_10207657151841229_703449476_o
    Opublikowano

    Krzysztof15

    uwielbiam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Piter 31

    bardzo lubię gołąbki
  • 0
    original
    Opublikowano

    Łucja

    uwielbiam gołąbki :) Twoje wyglądają idealnie!!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    JOANNA16

    pyszności))))
  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Mmmmm narobiłaś mi ciocia ochoty na gołąbki ale robione przez Ciebie ;p
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ela15

    bardzo lubię

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !