Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka wiosenna

2.0
(5)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

rzodkiewka 1 pęczek
ogórek 1 duży
cebula biała 1 średnia
pomidory 2-3 średnie
kapusta młoda
cukier
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat
pieprz
koper
olej z pestek winogron
sok z cytryny

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka wiosenna

Kapustę i rzodkiewkę rozdrobnić za pomocą taczy ściernej malaksera.
Pomidory pokroić w niewielkie kawałki, cebulę w paseczki, ogórki w półplasterki.
Dodać koperek, sól pieprz, sok z cytryny i nieco cukru do smaku.
Po dokładnym wymieszaniu surówkę polać olejem z pestek winogron.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Monika79 26.08.2012 22:23
smaczna
edi 22.08.2012 09:15
pyszna
dagmara020 09.08.2012 12:41
lubię takie zielone jedzonko
mala2021 30.07.2012 12:31
samo zdrowie
eagle 16.05.2012 15:17
Uwielbiamy.
MAR3STA 15.05.2012 09:53
bardzo smaczna surówka
Habibi 12.05.2012 21:38
Zapraszam serdecznie do przejrzenia mojej książki kucharskiej :) *** Zapewne każdy znajdzie w niej coś smacznego dla siebie :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak