Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Farsz na pierogi

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

biały ser 40 dag
cebula 1 sztuka
ziemniaki 80 dag
mięta 1,5 szklaneczki
sól do smaku
pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Farsz na pierogi

Ser biały przekręcamy przez maszynkę, ziemniaki gotujemy, także przeciskamy pzrez maszynkę. Wszytsko mieszamy. Dodajemy posiekaną miętę i cebulę zeszkloną na tłusczu, pokrojoną w kostkę.
Doprawiamy do smaku solą i pieprzem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

gosia1988 17.08.2012 19:57
fajny
smakoszek 18.05.2012 16:28
lubię pierogi ,ale ziemniaki mi w nich nie bardzo smakują:)
Kikiriki 13.05.2012 21:41
mniam
Kikiriki 13.05.2012 21:41
mniam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak