Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jajecznica

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jaja 12 sztuk
pieprz do smaku
przyprawa kurczaka do smaku
kiełbasa wiejska 1/4 pętka
sałata 2/3 sztuki
rzodkiewka 1 pęczek
Zioła prowansalskie suszone Prymat do smaku do smaku
schab 15 dag

Przepis i sposób przygotowania na: Jajecznica

Mięso schabowe smażymy na tłuszczu, mieszajc, Gdy już będzie gotowe dodajemy do niego pokrojoną kiełbasę wiejską. Następnie wbijamy jajka, mieszamy i doprawiamy do smaku przyprawami Gotową jejecznice wykładamy na talerz. Obok wygladamy sałatkę i rzodkiewkę.Jemy z chlebkiem.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

TEtalicha 10.06.2013 21:33
bardzo apetyczna
dagmara020 09.08.2012 15:22
miks smaków
Kikiriki 13.05.2012 21:41
lubię to!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak