Sposób przygotowania

Mięso umyć, osuszyć, pokroić w kostkę. Obficie posypać przyprawą do gulaszu. Podsmażyć. Następnie przełożyć do brytfanki lub dużego garnka, dusić, podlewając wodą. Cebule pokroić w kostkę, podsmażyć, dodać do mięsa. Wrzucić kostkę mięsną . Dodać osączoną kukurydzę i fasolę. Dusić do miękkości, podlewając wodą. Doprawić. Zagęścić wodą z mąką. Podawać z ryżem lub kaszą.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    KasiaK90

    pycha
  • 2
    zdjecie9660
    Opublikowano

    smakowita

    z pewnością smaczny !
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Juleczka20

    napewno przepyszny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorian

    pyszne jedzonko

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !