Sposób przygotowania

Szpinak polewamy gorącą wodą- odciskamy i siekamy- wrzucamy na rozgrzane masło i podsmażamy.
Przyprawiamy Kucharkiem i zalewamy śmietanką.
Stopniowo dodajemy drobno pokrojone sery i gotujemy wszystko na wolnym ogniu często mieszając aż sery się rozpuszczą. Do smaku dodajemy odrobinę przyprawy w płynie do zup.
Boczek kroimy na cienkie paseczki- podsmażamy na rumiano.
Makaron gotujemy al dente- podajemy ze szpinakiem i chrupiącym boczkiem.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    UWIELBIAM!!!
  • 1
    beztytulu
    Opublikowano

    marzenciak1985

    mniam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    bgs1984

    mniam
  • 1
    20140724_140457
    Opublikowano

    reniatka

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    jozefinach

    Uwielbiam ser ze szpinakiem.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kamyk

    rewelacyjne danie
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    maciek7

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    elaa

    pyszny :)))))
  • 2
    original
    Opublikowano

    jeta72

    smaczne :-)
  • 1
    original
    Opublikowano

    pestka

    bardzo smaczny obiad

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !