Sposób przygotowania

Na patelni rozgrzewamy odrobinę oliwy (1-2 łyżki) i wsypujemy do niej około łyżkę mielonej papryki.
Po chwili dodajemy pokrojoną paprykę i pieczarki- zalewamy niewielką ilością wody i dodajemy bulionetkę.
Do warzyw dodajemy pokrojone filety i wszystko dusimy aż mięso będzie miękkie.
Na koniec dodajemy posiekaną pietruszkę.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    jerry1

    pycha
  • 1
    beztytulu
    Opublikowano

    marzenciak1985

    mniam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    bgs1984

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    dagmara020

    kocham sosy gulasze niebo:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    sunnymood

    super:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    rjustysia

    bardzo smacznie wygląda :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    agam26

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    agam26

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    m1monika

    mi smakuje :-)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    prezentuje się bardzo apetycznie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !