Sposób przygotowania

Żeberka ugotowac na miękko z dodatkiem liścia, ziela i kostki rosołowej. Miód wymieszac dobrze z musztardą. Ugotowane żeberka pokroic na mniejsze kawałki i polac sosem. Można podawac z grzankami i świeżym ogórkiem.
SMACZNEGO!!!

Komentarze

  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    apetyczne
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    apetyczne
  • 1
    img_20160310_110707
    Opublikowano

    Hanna5

    musze kiedy spróbować takie żeberka
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    halina17

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    fotoviderek

    Takie żeberka lubię :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !