Sposób przygotowania

Ryż gotujemy tak by był prawie rozgotowany z odrobiną kucharka. W innych garnkach gotujemy Marchewkę i Kiełbaskę wiejską. Pomidory kroimy w plastry. Po ugotowaniu się ryżu dodajemy do niego przyprawy:pieprz, zioła prowansalskie i formujemy małe kulki, które układamy na plastrach pomidora. Kiełbasę i marchew kroimy w talarki i nadziewamy na przemian na wykałaczki. Idealne obiad dla niejadków. Smacznego!

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    pioge7

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Pajecznik

    elegancki wygląd
  • 2
    original
    Opublikowano

    justys759

    fajny pomysł;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Andysz

    mniamm;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    super wygląda :) w smaku też pewnie niezłe
  • 1
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    super wygląda :) w smaku też pewnie niezłe
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Anna138

    wygląda pysznie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ania67

    pycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mariusz14

    super
  • 1
    img_4054
    Opublikowano

    mela25

    ciekawy pomysł
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    GGABI

    extra
  • 1
    original
    Opublikowano

    dianix

    szybkie do zrobienia:)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Katarzyna54

    spoko

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !