Sposób przygotowania

Mortadele i ser żółty kroimy w plastry . Mąkę jajka i sól połączyć ze sobą mikserem dodać podgrzane mleko z masłem i wymiksować. Na rozgrzaną patelnie z olejem kładziemy łyżką ciasto na to plaster mortadeli i plaster sera prószymy ziołami i przykrywamy plastrem mortadeli na wierzch wylewamy drugą porcją ciasta . Pieczemy z obu stron . Podajemy z keczupem .

Komentarze

  • 4
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Świetny przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    sunnymood

    dobre
  • 1
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    czasami robię na szybko do obiadu- smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    Dobra

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !