Sposób przygotowania

Szpinak podgrzewamy w garnku na małym ogniu delikatnie go podlewamy aż się rozmrozi . Ser camembert kroimy w kawałeczki dodajemy do szpinaku i dusimy na małym ogniu aż się roztopi , doprawiamy solą pieprzem i posiekanym czosnkiem . Pod koniec wlewamy śmietankę i jeszcze chwilkę dusimy cały czas mieszając . Ciasto francuskie rozwijamy i smarujemy masą szpinakową , Zawijamy w roladę i dobrze zlepiamy boki aby podczas pieczenia nic nie wyleciało. Zapiekamy około 30 minut w temp 180 C .

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    Bardzo lubię potrawy ze szpinakiem
  • 2
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Pyszny
  • 2
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    Pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    fajny przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !