Sposób przygotowania

mięso ubić jak na kotlety i doprawić, usmażyć w panierce (jajko+buka tarta), przygotować pieczarki pokrojone w kostkę ,podsmażyć na margarynie z cebulą (cebula pokrojona w drobną kostkę) z pieprzem , jarzynką i solą. Nałożyć na kotlety każdy przykryć plastrem sera, włożyć do piekarnika z zapiec przez około 10-15 minut...

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    lubię takie kotlety
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justa32

    mniam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kriso

    pychota
  • 1
    original
    Opublikowano

    aleksa123

    smaczne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    owca441

    zjadłoby się
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kasiax18

    extra
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !