Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Finger food - rzodkiewki z pastą wiosenną

2.0
(5)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

rzodkiewki 6 sztuk
serek śmietankowy 4 łyżeczki
jogurt naturalny 3-4 łyżeczki
szczypiorek pęczek
pieprz
papryka czerwona 3 plasterki

Przepis i sposób przygotowania na: Finger food - rzodkiewki z pastą wiosenną

Rzodkiewki dokładnie myjemy, odcinamy liście, zostawiamy 1cm wystających gałązek, kroimy na połówki, wykrawamy dołek w białej części.

Serek, jogurt, posiekany szczypiorek, pokrojoną w bardzo drobną kosteczkę paprykę mieszamy, nakładamy na rzodkiewki, dekorujemy szczypiorkiem i świeżo mielonym pieprzem.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

angelika14 31.08.2012 15:40
super pomysł a wygląd po prostu genialne
Rafał10 13.05.2012 12:59
ale świetnie wyglądają :) Bardzo pomysłowe !
Ewa104 12.05.2012 10:24
Piękne i lekkie przekąski.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak