Sposób przygotowania

Buraczki należy ugotować całe w łupinach. Przestudzić a następnie obrać i pokroić w cienkie plasterki (3-4 mm). Plastry układać na talerzu tak, aby częściowo nachodziły na siebie. Polać octem balsamicznym (opcjonalnie można z dodatkiem miodu soli i pieprzu). Odstawić na 1 do kilku godzin do lodówki. Przed podaniem poukładać kawałeczki serków. Można posypać szczypiorkiem.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Fiffi

    ciekawa jestem smaku, bardzo fajne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    fajny pomysł :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    fajny pomysł :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    smerfetka79

    dziękuję
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorota37

    ciekawa propozycja
  • 0
    original
    Opublikowano

    smerfetka79

    polecam
  • 2
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    robię z pomidorów ale ten też smakowity

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !