Sposób przygotowania

Krok 1 / 4

Golonki wrzucamy do garnka zalewamy je wodą tak żeby były przykryte dodajemy ziele angielskie i liść laurowy. gotujemy około 1.5 godziny tak aby mięso dobrze odchodziło od kości.


Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    owocówka

    dobre
  • 2
    original
    Opublikowano

    Betka

    fajne;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Andysz

    zapowiada się niezła uczta;))
  • 0
    original
    Opublikowano

    Seba

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Justyna28

    wygląda ekstra:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Bożena13

    super mięcho;)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    aga130982

    świetne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    aga130982

    świetne
  • 1
    original
    Opublikowano

    annagebalska

    nigdy nie jadłam, muszę kiedyś spróbować
  • 0
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    bardzo smaczna
  • 0
    original
    Opublikowano

    agnieszka214

    smaczny obiad

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !