Sposób przygotowania

Bakłazana myjemy osuszamy i kroimy w plastry. Solimy z dwóch stron i odstawiamy n a10 min . Następnie płuczemy osuszamy i grillujemy z dwóch stron. Twarożek mieszamy z śmietaną.Doprawiamy sola i wyciśniętym czosnkiem . Ogórka zielonego myjemy i kroimy w drobna kostkę dodajemy do twarożku . Cebule i natkę siekamy dodajemy do sera. Sałatkę z twarożku nakładamy na bakłążana podajemy Mieszamy .

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Betka

    mniammm;>
  • 0
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    Polecam na grilla
  • 0
    original
    Opublikowano

    Andysz

    pycha!
  • 0
    avatar-1
    Opublikowano

    Anna133

    ciekawe połaczenie
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kasiaw

    nie próbowałam ale ładnie wygląda
  • 0
    edyta14
    Opublikowano

    wedith1

    Pysznie!!!!!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Piotr-21

    smaczny

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !